Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Filter by Categorii
Blog
Fără categorie
Contact rapid: 0734.288.288

Oferte

Cum să protejăm fierul forjat de rugină?

Fierul forjat este unul dintre cele mai frumoase și impresionante materiale de utilizat în toată casa ta. Fie că este vorba de un gard pentru a vă proteja proprietatea, o scară în spirală la nivelurile superioare sauaplice complicate pentru a lumina intrarea casei dvs., fierul forjat este un material rafinat care adaugă un plus de clasă.

Există un singur dezavantaj: fierul forjat conține o mulțime de atomi de carbon, iar atunci când acești atomi intră în contact cu umezeala sau murdăria, se poate forma rapid rugina. Aceasta înseamnă că fierul forjat are nevoie de întreținere regulată pentru a preveni formarea ruginei, precum și de cunoștințele necesare pentru întreținerea acestuia în mod corespunzător.

În acest articol, vom explica cum să protejați fierul forjat de rugină, astfel încât să vă puteți păstra proprietatea în stare curată.

Curățați fierul forjat în mod regulat

Murdăria, praful și nisipul sunt formate din particule minuscule care pot zgâria suprafața fierului forjat, uzând acoperirea acestuia și făcându-l susceptibil la rugină. Din acest motiv, curățarea regulată este una dintre cele mai bune modalități de a preveni formarea ruginii, deoarece spală orice material abraziv care s-a adunat pe suprafața fierului. Pe lângă deteriorarea suprafeței fierului, murdăria, praful, nisipul și murdăria pot de asemenea disimula rugina ascunsă dedesubt.

Pentru a curăța fierul forjat, veți avea nevoie de apă caldă, un produs de curățare ușor, cum ar fi săpun lichid, un burete și o cârpă.

  • Apa calda
  • Săpun neintruziv

Folosiți un amestec de apă caldă și o soluție de săpun neintruzivă pentru a viza orice zone cu probleme sau acumulări, folosind o periuță de dinți pentru a cufunda cu adevărat în acele zone greu accesibile.

Aplicați un produs de protecție metalică

Deoarece metalul are tendința de a rugini, există o mulțime de produse de protecție pe care le puteți achiziționa pentru a încetini procesul. Acestea includ grunduri pe bază de zinc, emailuri epoxidice și produse pe bază de silicon, fiecare cu avantajele și dezavantajele sale și prețuri variate. Produsele vin, de asemenea, în diferite culori și luciu (satin, plat etc.), permițându-vă să selectați un produs care să se potrivească cu aspectul dorit.

Un cuvânt de precauție – unele dintre aceste produse pot dura puțin timp să se usuce, așa că va trebui să vă asigurați că finalizați lucrarea într-o zi (sau câteva zile) în care nu sunt prognozate ploi. O lectură amănunțită a instrucțiunilor produsului ar trebui să vă ofere informațiile de care aveți nevoie pentru a finaliza lucrarea în mod eficient.

Luați în considerare capacele din plastic sau o prelată

În timp ce capacele din plastic sunt puțin incomode, dacă sunteți cu adevărat serioși în protejarea elementelor din fier forjat de rugină, acestea sunt una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru. S-ar putea să fie nevoie să fiți cu ochii pe prognoza meteo pentru orice perioade prelungite de ploaie și să acoperiți mobilierul până când soarele revine.

Dacă aveți o poartă din fier forjat pe care încercați să o protejați, o puteți acoperi temporar cu o prelată până când va sufla.

Remediați petele de rugină

Poate fi dificil să țineți complet rugina departe, deci este o idee bună să verificați în mod regulat fierul forjat pentru a nu se observa pete de rugină și să le reparați pentru a elimina amenințarea coroziunii suplimentare. Pentru a curăța rugina de fierul forjat, puteți folosi șmirghel pentru a-l șlefui și finaliza lucrarea aplicând un produs de protecție metalic așa cum s-a menționat mai sus.

Fierul forjat este un material glorios care arată frumos și poate adăuga valoare casei dvs. Trebuie doar să vă asigurați că îl curățați în mod regulat, aplicați din când în când un strat protector și fixați orice pete de rugină mici înainte de a scăpa de sub control. Dacă sunteți sârguincios, gardul sau mobilierul dvs. din fier forjat vor rămâne în stare bună.

Related Posts

Teava rectangulara, o solutie potrivita pentru proiecte numeroase

Cu o arie extinsa de utilizare, teava rectangulara este un produs cautat astazi pentru

Tipuri de tevi si aplicabilitatea lor in constructiile metalice

Cunoscut ca materialul traditional al fierarului, fierul forjat se bucura astazi de popularitate, fiind

Care sunt avantajele portilor din fier forjat?

Cei care isi doresc sa se bucure de rezistenta portilor pentru mult timp opteaza

IEDERA SALBATICA LUX, Model de Porti si Garduri din Fier Forjat produs de ARCO TRUST STEEL
Iedera Salbatica Lux, Model de Porti si Garduri din Fier Forjat

Drumul ARCO TRUST STEEL, pe scurt Inca din primii pasi ai activitatii noastre ca producator

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
X

teste continut

teste

teste