Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Filter by Categorii
Blog
Fără categorie
Contact rapid: 0734.288.288

Termeni si conditii

Stimate client,

Compania SC ARCO TRUST STEEL SRL, cu sediul social in Targu Neamt, str. Stefan cel Mare, nr. 212, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr J27/77/1993, avand Cod Unic de Inregistrare RO2862622, va ureaza bun venit pe site-ul www.arcotrust.ro si va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru o colaborare benefica de ambele parti.

 1. Definitii:
 2. SC ARCO TRUST STEEL SRL denumita in continuare “Furnizor”, platforma online www.arcotrust.ro denumita “Site” si orice persoana fizica sau juridica care comanda sau achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.arcotrust.ro va fi denumita Client.

 3. Drepturi de Autor:
 4. Arco Trust detine titluri depline si toate drepturile de proprietate intelectuala asupra intregului continut al site-ului www.arcotrust.ro. Nu aveti permisiunea sa copiati sau utilizati aceste materiale in nici un mod.

 5. Securitate si confidentialitate:
 6. La utilizarea site-ului www.arcotrust.ro sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor referitoare la contul dumneavoastra de acces (nume utilizator si parola) si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe website cu contul si parola dumneavoastra. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea ofertelor in curs etc. Furnizorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 7. Responsabilitate Continut Site:
 8. Furnizorul nu-si asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, cu privire la preturi, caracterisitici , imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.

 9. Comanda:
 10. Clientul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda prin trimiterea formularului aferent. O comanda este considerata valida, daca este confirmata prin telefon, e-mail sau fax la unele din numere afisate in cadrul sectiunii Contact.

 11. Modalitate de plata:
 12. Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.arcotrust.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
  Plata produselor se va efectua astfel: 50% avans in baza unei facturi proforme emise dupa confirmarea comenzii si 50% se va achita cash in momentul livrarii produselor.

 13. Termene de livrare:
 14. In functie de optiunea Clientului, Furnizorul se obliga sa livreze produsele in sistem curierat door-to-door sau in showroom-urile Arco Trust. Termenul de livrare va fi comunicat in momentul confirmarii comenzii.

 15. Garantii:
 16. Toate produsele fabricate si comercializate de catre Arco Trust, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

 17. Revizuirea acestor Termeni si Conditii:
 18. Arco Trust, in calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.arcotrust.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Termene si Conditii prin actualizarea lor. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a website-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta notificarile actualizate.

 19. Litigii:
 20. Orice litigiu aparut intre Furnizor si Client va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza orasului Tg Neamt. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
X

teste continut

teste

teste