Zona client

MOD DE LUCRU ARCO TRUST STEEL

Executam si livram lucrari cu sau fara montaj oriunde in tara si in Europa.

Pentru a putea determina un pret avem nevoie de urmatoarele informatii:

ETAPA 1:
– denumirea exacta a modelului care va intereseaza;
– dimensiunile aproximative a golurilor doar pentru porti si garduri;
– localitatea si judetul unde trebuie montata lucrarea – daca se doreste si
montajul pe pozitie;
Recomandat este sa completati formularul – solicita pret de la imaginile corespunzatoare modelului care va intereseaza – va raspundem in aceeasi zi.
Pentru alte detalii contactati-ne la telefon: 0744502210, intre orele 09:00 – 18:00.

ETAPA 2:
– dupa stabilirea pretului (cu aproximatie) se va deplasa un reprezentant la locul lucrarii pentru masuratori de executie si incheierea contractului de executie.
– aici se stabileste pretul final, termenul de executie, materialele folosite, iar avansul este in general de 50%; diferenta se va achita la data montajului sau a livrarii.

RECOMANDARI:
Pentru ca in final sa rezulte o lucrare cu un aspect general placut, este recomandat ca inainte de inceperea lucrarilor de constructie a fundatiei, zidariei, a stalpilor, sa ne contactati pentru detaliile referitoare la dimensiunile golurilor necesare, in functie de modelul ales si modul de deschidere al portior, armaturilor etc.
Este neaparat necesar:
– realizarea de fundatie din beton armat continua sub cota zero in dreptul portilor de acces, pentru a evita deplasarea stalpilor la variatiile de temperatura iarna-vara;
– stalpii de porti realizati din beton sau zidarie trebuie sa aiba in mod obligatoriu armatura din minim 4 bare de fier striat care sa porneasca din fundatie;
-nu sunt necesare urechi de prindere a portilor sau a panourilor de gard.

 

PENTRU LIVRAREA DE ELEMENTE COMPONENTE LUCRARI AVEM NEVOIE DE:

– denumirea modelului;
– dimensiunile exacte ale golurilor;
Va trimitem oferta in aceeasi zi. Daca se incheie contract, se achita avansul de 50% in baza facturii proforme, iar diferenta se achita la livrarea produselor.
Elementele componente vor fi insotite de schite cu cotele de executie si fotografii cu modul de dispunere al elementelor componente.

 

CALITATE SI GARANTII

Realizam lucrari personalizate, cu un aspect general placut si bine proportionate.
Garantam calitatea modelelor comandate.
Acordam garantie la vopsea.
Recomandam zincare termica inainte de vopsire, in special in localitatile din zona Marii Negre si la lucrarile amplasate in apropierea soselelor de viteza, unde iarna lucrarile sunt bombardate cu nisip si sare de la rotile masinilor – implica costuri mai mari dar aveti garantia ca acea lucrare nu va mai rugini.

Pregatirea suprafetelor inainte de vopsire se face prin degresare si aplicarea de inhibitori de rugina.
Vopsirea se face in camp electrostatic cu vopsea lichida, grund apoxidic bicomponent urmat de vopsea poliuretanica bicomponenta – cele mai bune solutii existente.

Antichizarea se face manual in nuanta dorita: cupru, oxid de cupru, aramiu, auriu sau argintiu.


PRETURI:

Pretul produselor din fier forjat difera foarte mult in functie de model si de sectiunea materialelor folosite, dar mai ales de manopera necesara pentru forjare si modelare manuala a elementelor componente.
Pentru a realiza un produs din fier forjat de calitate superioara este nevoie de:
– Imaginatie pentru desenarea unui model la diferite dimensiuni;
– Un forjor priceput;
– Un modelator manual priceput;
– Un sudor cu experienta;
– Un lacatus finisor bun;
– Un vopsitor calificat si cu imaginatie pentru antichizarea manuala finala;
Toate acestea contribuie la costul produselor, dar care sunt justificate prin calitatea si garantia lucrarilor.
Nu practicam preturi la MP – nu sunt corecte deoarece pentru acelasi model de gard, daca un panou are inaltimea 900mm sau 1200mm, singura diferenta este ca tijele verticale au lungimea mai mare cu 300mm – in rest, toate elementele componente si manopera de realizare sunt aceleasi, influenta lungimii barelor verticale in costuri fiind nesemnificativa.

CUM POTI OBTINE CELE MAI BUNE PRETURI:

1. La produsele din fier forjat care pot fi standardizate si, bineinteles, la modelele care includ putine elemente forjate din categoriile SIMPLE;
2. La dimensiuni standard se pot realiza porti acces de auto sau garaj, porti de acces pietonal si panouri de gard – vezi PORTI PE STOC LA DIMENSIUNI STANDARD;
De exemplu, acelasi model, o poarta cu Lungime gol=3,8ml, va fi mai scumpa decat una la lungimea standard de 4ml, deoarece este desenul facut, schita de executie este facuta, lungimile de debitare se cunosc, trebuie doar fabricate.

Dimensiunile standard ale golurilor de porti si garduri sunt urmatoarele:

Poarta acces auto (garaj):

– L =3500MM, 4000MM
– H la stalp = 1800MM sau 2000MM, pentru anumite modele,

Poarta acces pietonala:

– L=1000MM
– H= 1800MM sau 2000MM pentru anumite modele

Panou gard:

– L = 2000MM
– H la stalp = 1200mm (dar la golurile de gard, aceste dimensiuni pot fi diferite, important fiind ca toate golurile de gard sa aiba aceleasi dimensiuni)

Autentificare

Înregistrare