Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Filter by Categorii
Blog
Fără categorie
Contact rapid: 0734.288.288

Oferte

Tipuri de tevi si aplicabilitatea lor in constructiile metalice

Cunoscut ca materialul traditional al fierarului, fierul forjat se bucura astazi de popularitate, fiind folosit cu succes in lucrari ce vizeaza garduri, porti,balustrade, balcoane, dar si diverse elemente decorative. Tevi cutate, patrate, amprentate – fiecare indeplineste un rol important atat pe plan functional, cat si estetic in lucrarile de constructii astazi. 

Din pasiune pentru acest domeniu infloritor de altfel – al fierului forjat si al lucrarilor diverse pe care le presupune (cu toate materialele aferente) -, va punem la dispozitie in acest sens atat produse metalurgice, cat si servicii specializate de amprentari, curbari si rasuciri profile. 

In randurile urmatoare va vom face o scurta introducere a termenilor de profil mai sus mentionat, pentru a va putea orienta mai usor atunci cand aveti in vedere lucrari ce presupun utilizarea lor. 

Tipuri de tevi si aplicabilitate

  • Teava patrata/rectangulara/rotunda

Acestea nu constituie o noutate pentru cei mai multi, fiind utilizate cu succes in cele mai multe constructii metalice. De exemplu, teava rectangulara este frecvent intalnita, aceasta fiind confectionata din tabla laminata neagra sudata longitudinal. Cea patrata se foloseste in productia de arcade pentru solarii, pentru porti, pentru garduri, etc. 

In cazul tevei rotunde, materia prima care sta la baza ei – tabla laminata neagra sau zincata – este ideala intrucat ii asigura finisajele si proprietatile fizice optime pentru constructii diverse. 

  • Teava amprentata 

Acest tip de teava este utilizat in lucrari precum porti, garduri din fier forjat, balcoane, grilaje pentru ferestre, balustrade, indeplinind rolul de element decorativ. Amprentarea se realizeaza cu ajutorul unui utilaj specializat, la viteza optima. Poate fi vorba despre modele diverse, precum iedera salbatica – gasiti lucrari executate cu exemplare foto in portofoliul nostru. Materialul care sta la baza este intotdeauna fierul forjat, prelucrat cu pricepere si iscusinta, astfel incat teava amprentata sa denote bun gust, rafinament, eleganta. Cand astfel de elemente sunt utilizate pentru a realiza un gard, acestea devin cartea de vizita a constructiei pe care o inconjoara. 

In portofoliul nostru regasiti o gama variata de tevi amprentate, de dimensiuni diverse.

Tevi diverse – elemente obtinute prin procese de prelucrare responsabile

Este foarte important ca in urma procesului de prelucrare, materialul tevilor sa dobandeasca anumite calitati. Astfel, atat suprafata exterioara, cat si cea interioara a acestora trebuie sa fie cat mai neteda. Asta inseamna ca sunt excluse crapaturile, incluziunile nemetalice, dar si fisurile sau suprapunerile.

Pot exista insa ridicaturi mici sau adancituri, urme de curatire a defectelor de fabricatie sau alte astfel de detalii. Este esential insa ca grosimea tevii sa ramana in limita admisa. Exista o bavura la capetele tevilor, ca urmare a procedeului de taiere la care sunt supuse. In ceea ce priveste tevile amprentate pe are le realizam si livram, acestea sunt nesudate si vin in dimensiuni standard. 

Va invitam sa analizati portofoliul nostru pentru a va face o idee cu privire la produsele noastre, la calitatea pe care o denota, la modul cum se preteaza odata ce sunt montate. Pentru orice tip de teava pe care o producem garantam calitatea si durabilitatea. Puteti vizualiza modelele variate pe care le-am realizat de-a lungul anilor de activitate, cu posibilitatea de a ne contacta in privinta executarii unor lucrari de profil. 

Related Posts

Teava rectangulara, o solutie potrivita pentru proiecte numeroase

Cu o arie extinsa de utilizare, teava rectangulara este un produs cautat astazi pentru

Care sunt avantajele portilor din fier forjat?

Cei care isi doresc sa se bucure de rezistenta portilor pentru mult timp opteaza

Cum să protejăm fierul forjat de rugină?

Fierul forjat este unul dintre cele mai frumoase și impresionante materiale de utilizat în

IEDERA SALBATICA LUX, Model de Porti si Garduri din Fier Forjat produs de ARCO TRUST STEEL
Iedera Salbatica Lux, Model de Porti si Garduri din Fier Forjat

Drumul ARCO TRUST STEEL, pe scurt Inca din primii pasi ai activitatii noastre ca producator

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
X

teste continut

teste

teste