Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Filter by Categorii
Blog
Fără categorie
Contact rapid: 0734.288.288

Oferte

Teava rectangulara, o solutie potrivita pentru proiecte numeroase

Cu o arie extinsa de utilizare, teava rectangulara este un produs cautat astazi pentru proprietatile sale deosebite. Rezistenta mecanica ridicata este o calitate de top a acesteia, fiind sudata longitudinal in mod responsabil.

In prezent un astfel de articol se foloseste pentru a realiza o varietate de constructii si proiecte, precum cele civile si industriale, confectii metalice diverse, structuri metalice de sustinere, etc.

Teava rectangulara, o alegere ideala in constructii variate

Oricine isi doreste sa aiba parte de solutii care sa asigure trainicia proiectelor variate pe care le realizeaza. Iata care sunt cateva dintre motivele pentru care va recomandam teava rectangulara, un produs pe care il gasiti in portofoliul nostru online in dimensiuni variate.

Durabilitate si duritate

Daca este recunoscuta pentru ceva acest tip de teava, atunci se remarca prin calitati precum durabilitatea si duritatea sporita. Din acest motiv, teava rectangulara este utliizata in prezent cu incredere in proiecte de diferite naturi, precum cele rezidentiale sau industriale. In confectionarea lor folosim aliaje de calitate, iar rezultatul consta in tuburi de otel rezistente.

Pentru ca nevoile sunt variate, comercializam o gama extinsa de tevi, cu dimensiuni incepand de la 15x 15x 1.5 si pana la 160x 80x 4.

Versatilitate

Prin acesta ne referim la faptul ca este alegerea ideala pentru o gama larga de aplicatii, din industrii variate. Anual producem cantitati insemnate de teava rectangulara datorita cererii mari. Elementele pe care le comercializam vin nesudate, astfel ca fiecare sa o adapteze mai usor proiectelor sale.

Tendinta de a prefera tevile fara sudura, comuna in trecut, exista si astazi, explicatia fiind puterea mai mare a acestora fata de varianta sudata. Desigur, exista si modele sudate realizate prin procese tehnologice performante care le atribuie acestora o rezistenta suficienta pentru a le folosi in proiecte diverse.

→Teava rectangulara in industrie

In acest sector, tevile ies in evidenta prin rezistenta de care dau dovada, avand o capacitate inalta de a face fata supuse temperaturilor extreme, dar si unor presiuni variate, respectiv elementelor distructive.

→Teava rectangulara in conditii casnice

In acest sector, se folosesc tevi rectangulare in conducte de gaz, dar si aparate.

Suntem furnizori de tevi rectangulare, dar si alte tipuri, pentru ca asta ne place sa facem. Va stam la dispozitie cu modele in dimensiuni diverse, astfel incat orice proiect aveti in plan sa prinda conturul dorit si sa va bucurati de siguranta necesara. Suntem mai mult decat deschisi sa va ghidam spre o alegere potrivita, indiferent de plan. In situatia in care va intereseaza un anumit tip de teava rectangulara, suntem aici pentru a va oferi raspunsurile de care aveti nevoie. Este foarte important sa faceti alegerea potrivita, fara a face nici un compromis. Va vom indicata tuburile corespunzatoare pentru orice aplicatie. Acestea vin cu avantajul durabilitatii si al calitatii. Sunt solutia pentru aplicatiile care au nevoie de componente puternic sudabile. Optand pentru produsele de la Arco Trust, optati pentru solutii de top. Acestea includ utilizari numeroase: echipamente de fabricatie, constructii, suport structural, etc.

Solutia potrivita la intemperii

Grija ca eficienta tevii ar putea fi influentata de intemperii, de conditiile meteorologice nefavorabile iese din discutie. Materialul din care realizam tevile este un aliat foarte apreciat in industria constructiilor, fiind definit de duritate, de rezistenta. Este o alegere frecventa in proiecte precum paturi de remorci, poduri, grinzi, structura, constructia de autostrazi, etc.

Rezistenta la coroziune este o alta calitate de mentionat, deliu foarte important pentru proiectele ce implica contactul cu umezeala.

Pentru mai multe informatii legate de tevile pe care le distribuim, accesati site-ul arcotrust,ro sau contactati-ne.

Related Posts

Tipuri de tevi si aplicabilitatea lor in constructiile metalice

Cunoscut ca materialul traditional al fierarului, fierul forjat se bucura astazi de popularitate, fiind

Care sunt avantajele portilor din fier forjat?

Cei care isi doresc sa se bucure de rezistenta portilor pentru mult timp opteaza

Cum să protejăm fierul forjat de rugină?

Fierul forjat este unul dintre cele mai frumoase și impresionante materiale de utilizat în

IEDERA SALBATICA LUX, Model de Porti si Garduri din Fier Forjat produs de ARCO TRUST STEEL
Iedera Salbatica Lux, Model de Porti si Garduri din Fier Forjat

Drumul ARCO TRUST STEEL, pe scurt Inca din primii pasi ai activitatii noastre ca producator

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
X

teste continut

teste

teste