Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Filter by Categorii
Blog
Fără categorie
Program: Luni-Vineri, 09:00-18:00
Telefon: 0744.502.210 | 0734.711.711

Porti si garduri

Din anul 1999, fabrica ARCO TRUST STEEL produce, livreaza si monteaza porti si garduri atat din fier forjat manual autetic,cat si modele neforjate simple dar elegante.

Porti industriale,batante,glisante pe sina sau in consola,porti articulate si porti sectionale cu deschidere manuala sau deschidere automata.

La solicitare,pentru rezistenta indelungata la coroziune, produsele pot fi introduse in baie de zinc topit la 500grd C inainte de vopsire.
Raspundem cu  profesionalism solicitarilor clientilor nostri,cu un  portofoliu de modele si lucrari deosebite,bine proportionate,cu un aspect general placut,atat din fier forjat manual,autentic,dar si cu modele simple,geometrice dar elegante.

Orice model trebuie adaptat dupa dimensiunile golurilor de porti si gard.Nu este suficient ca o poarta sau un panou de gard sa contina toate elementele ci este important cum sant dispuse acestea astfel incat,in final sa rezulte o lucrare bine proportionata,echilibrata si cu un aspect general placut.

Toate imaginile produselor regasite pe acest site, reprezinta o selectie de lucrari din portofoliul propriu, cu cele mai apreciate modele executate si montate de ARCO TRUST STEEL.
Garantam realizarea fidela si calitatea modelelor comandate. Producem si livram in toata tara si in Europa.