Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Filter by Categorii
Blog
Fără categorie
Contact rapid: 0734.288.288

Oferte

Care sunt avantajele portilor din fier forjat?

Cei care isi doresc sa se bucure de rezistenta portilor pentru mult timp opteaza pentru cele realizate din fier forjat. Acesta poate fi modelat usor si da nastere unor forme diverse, deosebit de atractive. Portile din fier forjat adauga un anumit farmec, frumusete si eleganta, pe care alte materiale nu le pot oferi cu adevarat.

Ce este de fapt fierul forjat? Raspunsul e foarte simplu: este fierul prelucrat, pe care fierarii il prelucreaza inca din vremuri istorice. Acest material a ramas valabil pentru ca reprezinta rezistenta si durabilitatea. Prin prelucrare, fierul obtinut este de fapt un aliaj cu un continut foarte mic de carbon in comparatie cu continutul de fonta, iar asta ii confera proprietatile deosebite. In comparatie cu fonta, fierul forjat este mai maleabil si poate fi incalzit si reincalzit pentru a fi prelucrat din nou si din nou, fara sa isi piarda proprietatile. Ba mai mult, devine chiar mai rezistent dupa mai multe prelucrari.

Stiai ca fierul forjat este folosit pe scara larga in construirea caselor coloniale si victoriene? Iata cateva motive pentru care portile din fier forjat sunt o alegere excelenta:

Rezistenta si durabilitate

Fierul forjat este atat de rezistent si de solid incat este aproape imposibil sa se deterioreze, insa poate fi afectat de factorii de mediu. Daca aplici un strat protector de vopsea nu vei avea probleme nici cu acesti factori. Inafara de rugina, nimic nu poate afecta acest tip de fier, deci nu e nevoie nici de intretinere.

Eleganta si stil

Fierul forjat poate fi prelucrat in diverse forme, pentru a obtine design-uri cat mai atragatoare si mai elegante. Din acest material se pot obtine design-uri unice pentru porti, balustrade si piese de mobilier.

Siguranta

Daca ai balustrade sau porti din fier forjat pe proprietatea ta, atunci proprietatea ta este una sigura. Un material atat de solid cum este fierul forjat este un element de siguranta. Cei care au o poarta din fier forjat sunt feriti de intrarile unor persoane straine sau de spargeri.

Usor de reparat

Daca poarta de fier forjat (sau o parte din ea) necesita reparatii, nu trebuie sa cheltui bani pentru a inlocui intreaga poarta. Partile deteriorate ale acesteia pot fi reparate cu usurinta de catre un profesionist specializat in porti si garduri din fier forjat, iar acest lucru iti va readuce poarta spre gloria sa anterioara.

Reimprospatarea portilor din fier forjat este o sarcina usoara

Daca detii o poarta din fier forjat si necesita putina reimprospatare, nu iti face griji. Doar scoate cutia de vopsea si portile vor arata ca noi pentru aproximativ 3 – 4 ani.

Poti personaliza designul portii

Una dintre calitatile castigatoare ale fierului forjat este maleabilitatea sa. Asta inseamna ca aliajul este elastic si ductil si poate fi modelat in orice design doresti. Caracteristica fierului forjat iti permite sa creezi design-uri elegante si unice, ceea ce nu poti face cu multe alte materiale.

Daca doresti sa iti schimbi portile sau cauti ornamente fier forjat, avantajele prezentate mai sus sper ca iti vor face cu siguranta alegerea mai usoara. Punctul forte al fierului forjat este durabilitatea, pentru ca el nu este mancat de carii ca lemnul, iar daca previi ruginirea prin vopsire, atunci te vei bucura de o viata lunga pentru poarta sau balustrada, iar astfel vei evita costurile suplimentare de intretinere.

Related Posts

Teava rectangulara, o solutie potrivita pentru proiecte numeroase

Cu o arie extinsa de utilizare, teava rectangulara este un produs cautat astazi pentru

Tipuri de tevi si aplicabilitatea lor in constructiile metalice

Cunoscut ca materialul traditional al fierarului, fierul forjat se bucura astazi de popularitate, fiind

Cum să protejăm fierul forjat de rugină?

Fierul forjat este unul dintre cele mai frumoase și impresionante materiale de utilizat în

IEDERA SALBATICA LUX, Model de Porti si Garduri din Fier Forjat produs de ARCO TRUST STEEL
Iedera Salbatica Lux, Model de Porti si Garduri din Fier Forjat

Drumul ARCO TRUST STEEL, pe scurt Inca din primii pasi ai activitatii noastre ca producator

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
X

teste continut

teste

teste